Nieuwsflits

  • Jeroen Sprinkhuizen, docent lichamelijke opvoeding van de Springbok, begon zijn presentatie met een leuke energizer waar de deelnemers actief aan meededen. Hij gaf mooie voorbeelden over hoe ze op de Springbok bezig zijn met sport, bewegen en een gezonde leefstijl. In een deelsessie ging hij vervolgens nader in op het buitenspelprogramma dat De Springbok voor al hun leerlingen in samenwerking met Kcal organiseert. Klik hier voor het hele artikel.
  • De Springbok speelt een voorwedstrijd bij Nederland-Roemenië
    In de topsporthal van de sportcampus in het Zuiderpark speelde het zaalvoetbalteam van de Pretoriusstraat tegen het zaalvoetbalteam van de Wolmaransstraat. Klik hier voor meer foto’s.

  • Minister Carola Schouten heeft maandag 13 november het startsein gegeven voor het EU-schoolfruit- en groenteprogramma 2017-2018. Ze leverde de eerste doos schoolfruit persoonlijk af op basisschool De Springbok in Den Haag. Klik hier voor een filmpje en meer foto’s.

  • Dinsdag 7 november zaten 19 kinderen uit groep 6 en 7 aan het ontbijt bij Burgemeester Pauline Krikke in het stadhuis. Lees hier het krantenartikel.